Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/29/d495357986/htdocs/wsb7485302101/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Cursos | Mòuu autosupera't

Realitzem cursos i tallers que et reconnecten amb el teu poder diví

Els nostres cursos

(places limitades)

MEDITACIÓ YNG YANG 

Trobades setmanals matutines que engloben un conjunt d’exercicis per calmar la ment, posar l’atenció al teu cos i experimentar canvis físics, emocionals i d’actituds.

La pretensió d’aquestes meditacions és la d’integrar, al teu ritme, les 7 lleis espirituals de l’èxit de Deepak Chopra.

Classes grupals. L’energia del grup facilita la pràctica i la concentració.

Les Meditacions Yin-Yang tenen una part activa, és a dir, sents el teu cos a través del moviment (yang). I una part passiva, de quietud i silenci (yin).

GYM EASY BORN

 

Mètode adient per a totes les dones embarassades, ja que permet regular el funcionament corporal, equilibrar les diferents parts del cos, tonificar i prendre consciència.

Treballa la tonificació del sòl pelvià i faixa abdominal i permet que el naixement del bebè es dugui a terme més fàcilment.

És una oportunitat d’autoconeixement, sentir les forces que regeixen el cos de l’embarassada per alinear la posició del cos i del bebè i efectuar el “pujo” de la manera més afavoridora pel descens i sortida del nadó.

També es sumen pràctiques físiques per a una millor recuperació del postnaixement.

La Gym Easy Born és el pack perfecte per una bona trajectòria de l’embaràs i el naixement, i redueix les complicacions durant el part i el postpart

TALLER PER A PARELLES EMBARASSADES

Un projecte de vida, de creativitat, de vivències, de connexió interna i de parella, de deixar anar idees/creences que ja no serveixen, de donar espai perquè la naturalesa faci el seu curs, de fluir, de ser capaços de veure la saviesa que regne dins de cadascú, de sentir al cos els nous aprenentatges i integrar-los. Despertar el què ja som.

Una proposta que ve acompanyada d’una manera de viure i sentir el procés de la maternitat com una oportunitat. Una oportunitat per iniciar el camí cap a l’escolta activa, cap a la comunicació plena cap a un/a mateix/a, i des d’aquí, cap a la parella i al bebè. Una oportunitat de disposar d’un espai que us permetrà parar, contemplar i experimentar sensacions noves, i a la vegada conegudes, ja que naixem amb tota la informació essencial.

Una oportunitat per obrir de nou el cordó que ens uneix amb la nostra font. En aquest format, es fa una síntesi dels temes principals del període de la maternitat i paternitat, i els encapsulem en 5 tallers de 5 hores en cap de setmana.

TALLER 1: Prendre consciència del cos i de les emocions.

TALLER 2: Integració de la parella.

TALLER 3: Reconeixement del nadó.

TALLER 4: Viure el naixement amb plenitud.

TALLER 5: Postnaixement.

HEALTHY MIND KIDS

Com viuen els nens/es el seu dia a dia? A l’escola, a casa, extraescolars, responsabilitats, amistats, família… Com ho expressen? Com ho senten? Com ho perceben? Com es manifesta?

Aquesta activitat orientada a nens/es de 5 a 11 anys pretén ser una via d’alliberació emocional i estimulació cerebral mitjançant la psicologia clínica i de la salut, la kinesiología tradicional i la educativa, per tal de promoure una ment i cos més saludable.

Aquesta activitat te l’objectiu de fomentar l’amor, la responsabilitat i la retrobació amb la seva essència i d’aquesta manera ser més lliures en la seva elecció.

A més, mitjançant la kinesiologia educativa també estimularem àrees cerebrals implicades en l’aprenentatge, per tal de que puguin gaudir més d’aquest procés, ja que es part molt important en la seva vida.

FORMACIÓ SOBRE LA PLACENTA 

És un taller organitzat per poder endinsar-nos en l’univers que envolta la Placenta.

Ens situa en el mapa temporal i ens mostra com al llarg de la història han canviat els paradigmes sobre la Placenta, un passeig per les diferents civilitzacions que acompanyen els seus significats, com 5200 espècies de mamíferes ingereixen la seva Placenta en el part i quins estudis s’han realitzat per entendre aquest comportament tant generalitzat en el món animal. Es veurà la seva anatomia, fisiologia, bromatologia i els estudis que recolzen la seva importància en l’embaràs, part i postpart. També farem un volt per veure els diferents remeis elaborats amb Placenta, en la Medicina Tradicional Xinesa s’utilitza per tractaments diversos des de fa 3000 anys, la industria farmacèutica occidental ha fet us de placentes humanes durant dècades per l’elaboració de medicaments i cremes, l’homeopatia de Placenta (Isoterapia) és un remei que a Alemanya i Suïssa està normalitzat.

Tractarem la separació de la Placenta, tipus i la tant nombrada “donació de sang del cordó” i millor anomenada primera transfusió de sang vital i valuosa del bebè. La mirada cap al part Lotus no faltarà, la seva filosofia de pau i respecte.

Tancarem el taller amb una pràctica i treball corporal d’agraïment.

Taller dirigit a dones, homes, pares i mares, professionals del naixement i obert a tota persona amb melic.

HIPOPRESSIUS CONSCIENTS

Els hipopressius: tenen com a finalitat activar la faixa abdominal i augmentar el to de la musculatura del sòl pelvià. A més a més, actua de manera global, és a dir, que millora les dolences musculars i els desequilibris posturals. A diferència de les abdominals clàssiques, els hipopressius tenen la característica de NO augmentar la pressió abdominal durant la seva pràctica, i en alguns casos, la disminueixen, la qual cosa ajuda a prevenir o millorar les incontinències urinàries, els prolapses, els trastorns de la sexualitat, l’estrenyiment, els gasos i és una gimnàstica important en la recuperació post-naixement.

GIMNÀSTICA CONNECTIVA 

Amb l’ajuda de diferents disciplines, es crearà una dinàmica de jocs, estiraments i moviments que afavoriran la connexió dels hemisferis cerebrals, l’activació dels circuits neurals del cos, i per tant, es treballaran els sistemes cognitius,  motriu i emocional.

El conjunt de les tècniques utilitzades reforçaran la base de l’equilibri, la coordinació, l’atenció, la concentració, la memòria, la visió, la propiocepció (coneixement del cos), els estats anímics, la respiració… En conclusió, una regulació corporal global de les persones de la tercera edat i una aportació positiva en la seva vida diària i autònoma.

Classes obertes a persones que:

  • Volen mantenir el seu estat fisiològic d’autonomia
  • Volen millorar algun aspecte anteriorment citat
  • Presenten un lleu deteriorament neuronal
  • Presenten lleu alteració corporal que limita el seu dia a dia