Realitzem cursos i tallers que et reconnecten amb el teu poder diví

Els nostres cursos

(places limitades)

TERÀPIA DE SO

La teràpia de so, consisteix en l’ús de bols terapèutics que transmeten vibracions harmòniques que entren en ressonància amb el nostre cos. Aquesta teràpia enforteix la salut a nivells holístics de cos, ment i esperit. Ajudarà a relaxar-se i reduir estrès; gestionar pors, dubtes i pensaments negatius.

APODERAMENT EN ADULTS

· Ajuda a gestionar els teus dubtes i pors.

· Estaràs més atenta al teu cos i a les teves necessitats.

· Disminueix l’estrés i els pensaments negatius.

· Relaxa a nivell físic i emocional.

· Enforteix la confiança i la motivació.

EMBARÀS

· Gestionar la por al part o l’ansietat dels controls mèdics.

· Connectar amb el teu futur nadó d’una manera més profunda.

· Rebre els canvis en la parella amb positivitat.

· Augmentar la teva autoestima i la teva imatge corporal.

· Gaudir en plena consciència de l’embaràs.

MARES I NADONS

· Oportuintat per connectar de manera més profunda amb el teu nadó i crear un vincle més fort.

· Escoltar les teves emocions i intuicions.

· Comprendre millors les necessitats del teu fill/a.

· Traballar sentimients de culpa “no ho estic fent bé” o “no sóc bona mare”.

CONEXIÓ AMB LA DEESA 

Alliberació emocional, sanació del llinatge, moviment conscient, cant i asanas de yoga per connectar amb el nostre úter, moviments energètics, menstruació i sexualitat conscient.

ART-TERÀPIA

Per a pares/mares

HEALTHY MIND KIDS

Com viuen els nens/es el seu dia a dia? A l’escola, a casa, extraescolars, responsabilitats, amistats, família… Com ho expressen? Com ho senten? Com ho perceben? Com es manifesta?

Aquesta activitat orientada a nens/es de 5 a 11 anys pretén ser una via d’alliberació emocional i estimulació cerebral mitjançant la psicologia clínica i de la salut, la kinesiología tradicional i la educativa, per tal de promoure una ment i cos més saludable.

Aquesta activitat te l’objectiu de fomentar l’amor, la responsabilitat i la retrobació amb la seva essència i d’aquesta manera ser més lliures en la seva elecció.

A més, mitjançant la kinesiologia educativa també estimularem àrees cerebrals implicades en l’aprenentatge, per tal de que puguin gaudir més d’aquest procés, ja que es part molt important en la seva vida.

BIODANSA “DONES LLAVOR”

Redescubrir el nostre COS en aquesta nova etapa; resignificar què és ser una DONA LLAVOR o dona menopàusica; les fortaleses i els potencials de la Dona Llavor; generar una XARXA AFECTIVA de recolzament en aquesta etapa del cicle femení.

El Mètode Integratiu Biocèntric (MIB) proporciona la cura del procés d’aprenentatge-desenvolupament de forma integradora, mitjançant tècniques de diàleg fonamentades en l’ACCIÓ PEDAGÒGICA de Paulo Freire; CONTES BIOCÈNTRICS dissenyats per generar confiança, seguretat i reflexions profundes; TÈCNIQUES D’INTERPRETACIÓ TEATRAL per poder escenificar diferents situacions des d’una mirada sistèmica; VISUALITZACIÓ CREATIVA que facilita l’accés al subconscient, i la vivència corporal de la BIODANSA com a eina d’integració afectiu-motora.

TALLER PER A PARELLES EMBARASSADES

Un projecte de vida, de creativitat, de vivències, de connexió interna i de parella, de deixar anar idees/creences que ja no serveixen, de donar espai perquè la naturalesa faci el seu curs, de fluir, de ser capaços de veure la saviesa que regne dins de cadascú, de sentir al cos els nous aprenentatges i integrar-los. Despertar el què ja som.

Una proposta que ve acompanyada d’una manera de viure i sentir el procés de la maternitat com una oportunitat. Una oportunitat per iniciar el camí cap a l’escolta activa, cap a la comunicació plena cap a un/a mateix/a, i des d’aquí, cap a la parella i al bebè. Una oportunitat de disposar d’un espai que us permetrà parar, contemplar i experimentar sensacions noves, i a la vegada conegudes, ja que naixem amb tota la informació essencial.

Una oportunitat per obrir de nou el cordó que ens uneix amb la nostra font. En aquest format, es fa una síntesi dels temes principals del període de la maternitat i paternitat, i els encapsulem en 5 tallers de 5 hores en cap de setmana.

TALLER 1: Prendre consciència del cos i de les emocions.

TALLER 2: Integració de la parella.

TALLER 3: Reconeixement del nadó.

TALLER 4: Viure el naixement amb plenitud.

TALLER 5: Postnaixement.

YOGA NIDRA 

TALLERS D’ALIMENTACIÓ CONSCIENT I SALUDABLE

El menjar, els aliments, la nutrició, són la base de la nostra relació amb el nostre sistema orgànic. En altres paraules, del que es menja es cria i som el que mengem. En el ventre matern vam començar units a aquesta nutrició amb un cordó que va de melic a melic, de centre a centre, i així, ens agafem a aquesta vida i ens formem, agafem estructura mentre ens nodrim mitjançant la nostra mare per crear aquesta bona base corpòria que sostindrà tots els nostres processos de vida. Quan som adults, tenim la gran capacitat d’escollir de què ser nodrits. El que et proposo és utilitzar l’alimentació com una eina, aprenent a gestionar els teus menjars harmonitzats amb el teu cos, ment i energia sota el marc de la Medicina Oriental, orientada a aconseguir el teu major benestar i harmonia internes, i que la cuina es transformi en una cosa senzilla, sa, saborós i sobretot sobretot que gaudeixis amb això.

FORMACIÓ SOBRE LA PLACENTA 

És un taller organitzat per poder endinsar-nos en l’univers que envolta la Placenta.

Ens situa en el mapa temporal i ens mostra com al llarg de la història han canviat els paradigmes sobre la Placenta, un passeig per les diferents civilitzacions que acompanyen els seus significats, com 5200 espècies de mamíferes ingereixen la seva Placenta en el part i quins estudis s’han realitzat per entendre aquest comportament tant generalitzat en el món animal. Es veurà la seva anatomia, fisiologia, bromatologia i els estudis que recolzen la seva importància en l’embaràs, part i postpart. També farem un volt per veure els diferents remeis elaborats amb Placenta, en la Medicina Tradicional Xinesa s’utilitza per tractaments diversos des de fa 3000 anys, la industria farmacèutica occidental ha fet us de placentes humanes durant dècades per l’elaboració de medicaments i cremes, l’homeopatia de Placenta (Isoterapia) és un remei que a Alemanya i Suïssa està normalitzat.

Tractarem la separació de la Placenta, tipus i la tant nombrada “donació de sang del cordó” i millor anomenada primera transfusió de sang vital i valuosa del bebè. La mirada cap al part Lotus no faltarà, la seva filosofia de pau i respecte.

Tancarem el taller amb una pràctica i treball corporal d’agraïment.

Taller dirigit a dones, homes, pares i mares, professionals del naixement i obert a tota persona amb melic.

HIPOPRESSIUS CONSCIENTS

Un mètode que combina la consciència corporal i emocional, i la pràctica hipopressiva.

En quins aspectes ens podem beneficiar?

  • Prevenció
  • Post-naixement
  • Cirurgies ginecològiques, abdominals i/o anals
  • Incontinència urinària
  • Urgència miccional
  • Incontinència fecal
  • Estrenyiment
  • Anorgàsmia
  • Dolor a les relacions sexuals
  • Descens d’òrgans, etc.

 

VIURE LA VIDA DES DEL FENG SHUI 

Com seria que els nostres nadons visquessin una vida sense tantes creences i programacions heretades, una vida més plena de valor i propòsit, d’abundància, de connexió amb una mica més gran, més plena d’aventures, més segurs i lliures i molt més enamorats de la vida. Qui no somia una vida així per als seus fills …. SI CREUS QUE AIXÒ ÉS POSSIBLE, AQUESTS TALLERS DE FENG SHUI PER A NADONS poden ser la porta d’aquest somni

VIURE EL PUERPERI AMB AMOR I DES DE L’AMOR