Atenem a totes les edats, aplicant diferents tècniques

Babymòuu

Programa de treball emocional amb els més petits de la casa. La seva finalitat és corregir aquelles emocions que han estan implantades a nivell físic, durant la preconcepció, embaràs, neixament, o en el seu dia a dia. Fent-les conscients permetem que els nadons puguin ser més lliures en la seva vida, més autònoms i amb menys patrons familiars adquirids.

Aquest programa es complementen amb diferents tècniques d’etimulació i relaxació, que s’ensenyen als pares. Es preten així donar eines de connexió emocional.

Com a novetat comencem a fer HIDROTERÀPIA  ENERGÈTICA i EMOCIONAL PER NADONSMitjançant aquesta tècnica treballarem l’àmbit físic del nadó, millorant així el seu desenvolupament motor, sistema respiratori, digestiu, sensorial….. i l’àmbit emocional corregint de forma directa totes les emocions que s’hagin manifestat durant l’embaràs i directament hi haurà una correcció energètica.

S’utilitzarà tot un conjunt de tècniques a banda de la hidroteràpia per tal d’aconseguir els objectius esperats.

Kinesiologia

Ens permet recuperar l’equilibri físic, postural, químic, energètic, emocional e inclús nutricional.  Ens permet accedir i canviar la memòria cel·lular que guarda la informació del nostre estat actual i del passat i recuperar la capacitat del nostre cos per autosanar-se. Apte en embaràs, nadons, infants, joves i adults.

Brain Gym

Té com a objectiu millorar la qualitat de l’aprenentatge de les persones, i la seva finalitat és: promoure l’aprenentatge de forma lúdica i divertida, potenciar la nostra intel·ligència innata, construir l’aprenentatge a partir dels moviments que es fan en la vida quotidiana i potenciar les habilitats.

Gimnàstica Visual

Té com objectiu millorar la qualitat visual, mitjançant  diferents activitats oculars.

Haptofonoembriologia

Comunicació i percepció sensorial sonora – psico – tàctil del nado intrauterí. Comunicació amb el nadó.

Teràpia de Moviments Rítmics

Exercicis que impliquen tot el cos, imitant els moviments que fan els nadons de manera natural. Aquests s’apliquen per ajudar a inhibir els reflexos primaris que hagin quedat actius (estimulant, tronc encefàlic, sistema límbic i neocòrtex), millorant així les dificultats d’aprenentatge, emocionals i conductuals.

Flors de Bach

Actuen sobre els patrons negatius de les emocions, disminuint l’odi, la por, la inseguretat, la depressió, la culpa, l’ansietat, l’angoixa… ajudant a restablir l’equilibri emocional vers l’emoció corresponent positiva.

Mètode NACES

Treball amb l’inconscient que permet conectar amb la sabiduría del cos, fomenta la comunicació amb el nadó, enforteix la relació amb la parella, allibera les emocions negatives que es puguin transmetre i uneix pensament, emoció i resposta neurofisiològica per facilitar el moment del part. Permet l’apoderament femení i masculí, durant l’embaràs i el moment de donar vida.

Acompanyament de placenta 

Acompanyament i agraïment amb la Placenta,  Part Lotus, elaboració de records, càpsules MTX  i diversos remeis amb la vostra Placenta, a la vostra llar i amb tota la informació necessària per fer d’aquesta pràctica la vostra tranquil·litat.

Aprenentatge basat en el Moviment

Moviments que es realitzen per a persones amb necessitats especials conseguint així,  estimulació cerebral i millorar la seva qualitat de vida.

Neuropsicologia
clínica

La  finalitat és fomentar l’autonomia i funcionalitat, així com intervenir en les dificultats cognitives que afecten en adults e infants, afectant el seu dia a dia, atenent també  els aspectes psicològics tant del pacient com de la família per tal de  potenciar el benestar psicològic i la estabilitat emocional de la persona i  entorn directe.

Toc Zen

Es basa en la respiració conscient, la meditació i l’estimulació dels punts energètics per eliminar possibles bloqueigs i permetre que la energia flueixi correctament pel cos.

Chi Nei Tsang

El CNT és una teràpia taoista. La finalitat més important és la de sentir/observar – deixar anar/alliberar – regar/tenir cura d’un mateix – sentir/observar de nou (canvis). Com el seu nom indica, Chi Nei Tsang o massatge dels òrgans interns, és una teràpia manual, suau, lenta i respectuosa, dirigida a la zona de l’abdomen principalment, però també es pot treballar a la zona dorsal i cranial.
A través de la respiració es connecta amb el cos, es deixa en calma la ment, i s’obre la porta a rebre totes les sensacions que puguin aparèixer mentre la persona rep la teràpia.
En trets generals, és útil per emprendre un viatge intern, d’apoderament, d’habitar el cos i escoltar la saviesa que s’hi oculta.

.

Fisioteràpia Físico – Emocional en salut  femenina i maternitat

Obra un espai per tu, pel teu cos i per les teves emocions. Permet tenir cura dels canvis que es produeixen o s’han produït durant el teu procés de la maternitat i ajuda a mantenir l’equilibri, el centre i el benestar. Connecta amb la teva essència i descobreix el teu potencial.

Regula les funcions corporals amb la teràpia manual i les pràctiques d’exercicis proposades i harmonitza les emocions que puguin sorgir amb la kinesiologia, l’escolta dels teixits i la vibració energètica.

Rebozo 

Connecta amb el moviment del teu cos durant l’embaràs, amb la pelvis, el ventre, el bebè, la calma, el sosteniment, la relaxació i la concentració. Afavoreix a generar l’espai que les estructures necessiten per acollir el bebè, ajudar-lo a posicionar-se, a permetre que la sang flueixi i que els músculs, entre ells l’úter, estiguin alliberats. Dóna vida, nutrició i plaer.

L’ús de la tela es pot resumir en tres blocs principals:

  • Relaxar i donar confort a la dona.
  • Fer la manteada, massatge suau i relaxant, terapèutic, que es fa a articulacions per millorar la flexibilitat i equilibri.
  • Moure estructures per alliberar tensions i posicionar bebè.

Teràpia de So i Vibració 

La teràpia de so, consisteix en l’ús de bols terapèutics que transmeten vibracions harmòniques que entren en ressonància amb el nostre cos. Aquesta teràpia enforteix la salut a nivells holístics de cos, ment i esperit. Ajudarà a relaxar-se i reduir estrès; gestionar pors, dubtes i pensaments negatius.

Nutrició amb Kinesiologia i Medicina Oriental

Les visites personalitzades serveixen per a veure i valorar la arrel del problema i direccionar les recomanacions cap al teu cas específic i personalitzat. Fem un chequeig complert on es testa l’estat de vitaminels, minerals, flora intestinal, sistema nerviós i òrgans per a obtenir dades i així poder corretgir el necessari a través de la alimentació, suplementació i balanç del Ph.

 

Ritual de cerrada

Pretén marcar el punt de transició. Després de tota l’obertura dels chakras i del cos durant el moment del naixement, arriba el moment d’informar al cos que aquesta etapa ja s’ha acabat i que ja pot tornar al seu estat previ i començar, així, la maternitat. És un ritual físic, energètic i espiritual.