Teràpies naturals i alternatives

Toque Zen

Alimentació viva i conscient

És una manera d’alimentar-se, mantenint la naturalesa dels aliments, prenent consciència de les seves propietats. No és una dieta si no un estil de vida que vincula nivell físic, mental, emocional, social, espiritual i mental. Alimentar-nos de manera conscient consisteix en dedicar plena atenció, per a escoltar i interpretar sensacions físiques, emocionals i mentals.
Reconnective Healing

Noesiterapia

La Dra. Escudero creu en el poder del pensament humà i la seva capacitat per a programar el cervell, creant RBGH+ o RBGH-, que poden produir canvis importants en el nostre cos i ment. La RBGH+ s’associa amb un predomini vagal i efectes positius en la salut i la vida, mentre que la RBGH- allibera adrenalina i crea una sensació de perill constant
Tagdrol

Ritualització / memòria cel·lular

Cada cèl·lula del nostre cos és una viva imatge del qual som cadascun de nosaltres. Les cèl·lules del cos humà es mouen de manera positiva o negativa amb els nostres patrons de pensament.
Mitjançant diferents activitats diàries o intencionades amb una intenció de pensament determinada i repetida influirem directament en aquesta memòria cel·lular.

Tagdrol

Flors de Bach

Tècnica de teràpia natural que es basa en l’ús d’essències florals per a tractar diferents problemes emocionals i mentals. Les essències florals es prenen en forma de gotes i s’usen per a tractar una àmplia varietat de problemes emocionals i mentals, com l’estrès, l’ansietat, la depressió, la por i molts altres.
Toque Zen

Cromoteràpia

La cromoteràpia és una tècnica de teràpia natural que es basa en l’ús de colors per a tractar diferents problemes físics, mentals i emocionals. Es creu que cada color té una vibració i una energia específiques, i que en exposar el cos a diferents colors es pot ajudar a equilibrar l’energia del cos i tractar diferents problemes.

registros akáshicos

Registres Akàshics

Els registres akàshics es refereixen a un “arxiu” o “biblioteca” universal que conté la informació de totes les ànimes i de les seves experiències al llarg del temps. Són una font de saviesa i guia espiritual, podent sanar traumes i bloquejos emocionals, i trobar respostes a les seves preguntes més profundes.
Tagdrol

Bols tibetans

Els bols tibetans són instruments musicals antics originaris del Tibet i altres parts de l’Himàlaia, s’utilitzen en la teràpia de so i tenen efectes beneficiosos en la salut física i mental, incloent-hi la reducció de l’estrès i l’ansietat, la millora del somni i la millora de la funció immunològica.
Tagdrol

Aromateràpia

L’aromateràpia és una teràpia alternativa que utilitza olis essencials naturals per a millorar la salut i el benestar. Els olis essencials s’extreuen de plantes, flors, herbes i fruites i s’utilitzen en una varietat de formes, com en massatges, banys i difusors. Té efectes beneficiosos en la salut física i mental, com la reducció de l’estrès i l’ansietat, la millora del somni, la millora de l’estat d’ànim i l’alleujament del dolor.
Toque Zen

Hapto-Fono-Embriologia

Teràpia que combina la haptonomia, la fonoterapia i l’embriologia. Se centra en la connexió emocional entre el fetus i els seus pares durant l’embaràs i utilitza tècniques de comunicació tàctil i vocal per a establir i enfortir aquesta connexió. Millora la salut emocional i física del bebè, així com la relació entre els pares i el fetus.

registros akáshicos

Mètode Naces

Tècnica de treball corporal i emocional que se centra en l’alliberament de tensions i bloquejos emocionals en el cos. Es basa en la integració de diferents disciplines com la teràpia corporal, la psicologia i la neurociència, i utilitza tècniques de respiració, moviment i diàleg corporal per a aconseguir l’alliberament de les emocions atrapades en el cos. L’objectiu és ajudar les persones a recuperar la llibertat i la connexió amb el seu cos i el seu ser més profund.

Els nostres serveis com a centre terapèutic a Sabadell

Neuropsicologia i psicologia clínica

Promovem l'autonomia i la funcionalitat, intervenint en les dificultats cognitives que afecten la vida quotidiana. Milloren el benestar psicològic d'adults i nens.

Kinesiologia holística

Oferim una àmplia gamma de serveis de kinesiologia per a nens i adults, des de la rehabilitació de lesions fins a la prevenció de malalties i la millora del rendiment físic.

Estimulació de punts energètics

Utilitzem diferents tècniques per a aconseguir l'objectiu de l'estimulació dels punts energètics del cos, una eina important per a aconseguir un equilibri i harmonia a la vida quotidiana.

Teràpies alternatives

Noesiterapia, ritualització, flors de bach, cromoteràpia… El nostre objectiu es brindar una experiència holística i completa per al benestar de l'individu, abordant els aspectes físics, mentals i emocionals de la persona.