Política de privadesa

Amb motiu de l’entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD o GDPR), que tindrà lloc el proper 25 de maig, t’informem que algunes de les polítiques que havies acceptat amb Mòuu Autosupera’t, es veuran modificades.

Aquests canvis són favorables per als usuaris ja que els permeten un major control de les seves dades. D’acord amb aquesta nova llei li proporcionem la informació relacionada amb el tractament de dades que realitza Mòuu Autosupera’t.

Responsable del tractament de dades: Mòuu Autosupera’t (d’ara endavant “Mòuu Autosupera’t”)

Finalitats del tractament: Gestió de la relació comercial així com gestió de l’enviament d’informació i prospecció comercial sobre els productes i serveis de Mòuu Autosupera’t garantint l’enviament documental de factures, albarans o altra informació privada associada a l’usuari o client.

Legitimació: Consentiment implícit de l’interessat/da.

Licitud del tractament: El tractament és necessari per a l’execució d’un contracte o en interès legítim de Mòuu Autosupera’t per al cas de dades de contacte de persones físiques que prestin serveis en una persona jurídica.

Destinataris de les seves dades: les seves dades personals són susceptibles de transferència a terceres empreses comercials, financeres i informàtiques.

Els seus drets: Pot exercir a qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició i altres drets legalment establerts enviant un correu electrònic i exposant el seu cas a mouu@hotmail.es.

Pot ampliar tota la informació respecte a la nostra política de privadesa a la nostra web https://www.mouuautosuperat.info/politica-de-privadesa. Si requereix de qualsevol aclariment en relació amb la informació proporcionada en la present comunicat pot contactar amb mouu@hotmail.es.