Centre de Kinesiologia per a nens i adults a Sabadell

Millora la salut i el teu benestar amb la nostra gamma de serveis de kinesiología per a nens i adults, des de la rehabilitació tant emocional com física fins a la prevenció de malalties i la millora del equilibri físic.

El nostre equip de kinesiòlegs altament capacitats i experimentats treballen en col·laboració amb els pacients per a desenvolupar plans de tractament personalitzats i adaptats a les seves necessitats individuals.

Kinesiologia emocional

La Kinesologia emocional ens permet recuperar l’equilibri físic, postural, químic, energètic, emocional e inclús nutricional.  Ens permet accedir i canviar la memòria cel·lular que guarda la informació del nostre estat actual i del passat i recuperar la capacitat del nostre cos per autosanar-se.  És apte per dones embarassades, nadons, infants, joves i adults.

Serveis i tècniques

Touch for Health

Relacions per el canvi

Metafores

Estrella emocional

Hidroterapia energética emocional

Kinesiologia transgeneracional

Kinesencial

Cartes OH

Kinesiologia educativa

La kinesiologia o la cinesiologia és una tècnica motriu que facilita la connexió de les diferents àrees del cervell, és a dir, fa funcionar el cervell de forma integrada (dreta-esquerra, dalt-baix, davantdarrere, aixi com reflexes primitius. Integrada vol dir que aquestes zones s’activen i funcionen al mateix temps. Aquests exercicis motrius treballen neuronalment en la connexió de les diferents àrees cerebrals; per tant,s’afavoreix un treball més global i eficaç del cervell , que treballa com un tot. Per aquesta raó, no només se’n beneficien les diferents àrees d’aprenentatge instrumental, sinó també tot l’aspecte integral de l’educació en tots els àmbits generals de la vida.

Serveis i tècniques

Brain Gym

TMR    

OBO

Edu-k

Moviments blocs de construcción interna

Moviments dinàmics

Cercles de visió

Els nostres serveis com a centre terapèutic a Sabadell

Neuropsicologia i psicologia clínica

Promovem l'autonomia i la funcionalitat, intervenint en les dificultats cognitives que afecten la vida quotidiana. Milloren el benestar psicològic d'adults i nens.

Kinesiologia holística

Oferim una àmplia gamma de serveis de kinesiologia per a nens i adults, des de la rehabilitació de lesions fins a la prevenció de malalties i la millora del rendiment físic.

Estimulació de punts energètics

Utilitzem diferents tècniques per a aconseguir l'objectiu de l'estimulació dels punts energètics del cos, una eina important per a aconseguir un equilibri i harmonia a la vida quotidiana.

Teràpies alternatives

Noesiterapia, ritualització, flors de bach, cromoteràpia… El nostre objectiu es brindar una experiència holística i completa per al benestar de l'individu, abordant els aspectes físics, mentals i emocionals de la persona.