Centre de neuropsicologia i psicologia per a nens i adults

La nostra missió és proporcionar tractaments d’alta qualitat per a ajudar les persones a millorar el seu benestar mental i emocional.

A MOUU ens enfoquem en la comprensió de les funcions cerebrals i com es relacionen amb el comportament humà, per a proporcionar una atenció personalitzada i efectiva.

Tractament de Trastorns Psicològics

MOUU, oferim una varietat de tractaments per a una àmplia gamma de trastorns psicològics, incloent-hi ansietat, depressió, trastorns de l’espectre autista, trastorns d’ansietat, trastorns de l’estat d’ànim i més. Treballem en col·laboració amb els pacients per a desenvolupar plans de tractament personalitzats que s’adaptin a les seves necessitats individuals.

Serveis de neuropsicologia i psicologia clínica a Sabadell

Teràpia de Joc

A MOUU, oferim teràpia de joc per a nens que els permet explorar les seves emocions i millorar la seva capacitat per a comunicar-se i relacionar-se amb els altres. La teràpia de joc és una forma de teràpia que utilitza jocs i joguines per a ajudar els nens a expressar-se i comprendre els seus sentiments. El nostre equip de terapeutes especialitzats en teràpia de joc pot ajudar els nens a superar problemes com el trauma, l’ansietat, la depressió i els trastorns de l’espectre autista.

Neuropsicologia d’Aprenentatge

MOUU, oferim teràpia d’aprenentatge per a ajudar els nens a superar els problemes d’aprenentatge. El nostre equip de terapeutes especialitzats en teràpia d’aprenentatge pot ajudar els nens a millorar les seves habilitats de lectura, escriptura i matemàtiques, així com a superar els trastorns de l’aprenentatge com la dislèxia i el TDAH.

Neuropsicologia de les emocions

La neuropsicologia de les emocions és un camp d’estudi que s’enfoca en com les emocions estan relacionades amb el cervell i el seu funcionament. A MOUU, els nostres neuropsicòlegs tenen una àmplia experiència en l’avaluació i tractament de trastorns emocionals com l’ansietat, la depressió i el trastorn bipolar. A través de l’avaluació neuropsicològica, podem identificar la relació entre l’emoció i la funció cerebral.

Els nostres serveis com a centre terapèutic a Sabadell

Neuropsicologia i psicologia clínica

Promovem l'autonomia i la funcionalitat, intervenint en les dificultats cognitives que afecten la vida quotidiana. Milloren el benestar psicològic d'adults i nens.

Kinesiologia holística

Oferim una àmplia gamma de serveis de kinesiologia per a nens i adults, des de la rehabilitació de lesions fins a la prevenció de malalties i la millora del rendiment físic.

Estimulació de punts energètics

Utilitzem diferents tècniques per a aconseguir l'objectiu de l'estimulació dels punts energètics del cos, una eina important per a aconseguir un equilibri i harmonia a la vida quotidiana.

Teràpies alternatives

Noesiterapia, ritualització, flors de bach, cromoteràpia… El nostre objectiu es brindar una experiència holística i completa per al benestar de l'individu, abordant els aspectes físics, mentals i emocionals de la persona.