Treballem per fer de la vida el teu somni

El Centre Mòuu neix amb l’objectiu d’atendre nadons, embarassades, nens, joves i adults per millorar la seva qualitat de vida i potenciar l’autoconeixement.

Per fer-ho treballem desde la neuropsicologia, utilitzant tècniques complementaries de Kinesiologia: Touch for Health, Cercles de Visió, Edu-K, OBO, Toc Zen, Blocs d’aprenentatge basat en el moviment, Mètode NACES, Brain Gym i Teràpia de moviments rítmics.

Marina Areny Balagueró és Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Ha realitzat màsters en neurociències, neuropsicologia i neurologia de la conducta, investigació en psicologia clínica i de la salut i s’ha especialitzat en neuropsicologia infantil.

Per altra banda ha realitzat formacions complementaries en Kinesiologia (Touch for Healt), Terapia de moviments rítmics, Activitats per la construcció de l’estructura interna i és instructora de Brain Gym.

Sinergies amb nosaltres

Mireia Valls

Mireia Valls

Fisioterapeuta especialitzada en la salut de la dona, i, especialment, durant el període de la maternitat.

Al 2005 vaig finalitzar la diplomatura de fisioteràpia, i al mateix any vaig endinsar-me en l’especialitat del sòl pelvià i dels hipopressius, i finalment, en la fisiologia del naixement. M’he format en diversos cursos de fisioteràpia, i he anat carregant el sac de tècniques i comprensió corporal. Posteriorment, vaig decidir ampliar el meu camp de formació. I certament, he trobat eines sorprenents. La kinesiologia (Touch for Health), el Chi Nei Tsang (massatge dels òrgans interns) i compartir espai i coneixements amb la Catherine Béchart (osteòpata sanadora francesa i creadora de la pel·lícula documental Loba) ajuden a connectar-se amb una mateixa, amb el seu cos i el seu jardí interior. D’aquesta manera l’acompanyament que faig permet mirar-se, observar-se, escoltar-se i permetre ser el què és. Un treball profund que neix des d’un simple objectiu.

Feliç de poder treballar i oferir el què m’agrada, i agraïda de totes les persones  que m’ajuden a fer-ho possible.

www.sommares.com