Treballem per fer de la vida el teu somni

El Centre Mòuu neix amb l’objectiu d’atendre nadons, embarassades, nens, joves i adults per millorar la seva qualitat de vida i potenciar l’autoconeixement.

Per fer-ho treballem desde la neuropsicologia, utilitzant tècniques complementaries de Kinesiologia: Touch for Health, Cercles de Visió, Edu-K, OBO, Toc Zen, Blocs d’aprenentatge basat en el moviment, Mètode NACES, Brain Gym i Teràpia de moviments rítmics.

Marina Areny Balagueró és Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Ha realitzat màsters en neurociències, neuropsicologia i neurologia de la conducta, investigació en psicologia clínica i de la salut i s’ha especialitzat en neuropsicologia infantil.

Per altra banda ha realitzat formacions complementaries en Kinesiologia (Touch for Healt), Terapia de moviments rítmics, Activitats per la construcció de l’estructura interna i és instructora de Brain Gym.

Sinergies amb nosaltres

Catarina Sousa

Catarina Sousa

Llicenciada en Psicologia, Doctora en Psicologia de l’Esport i Màster en Nutrició i Dietètica. Certificada en Massatge de So Terapèutic. Des de 1999 que dinamitza grups i persones, com a formadora, auxiliant l’assoliment d’objectius individuals, de desenvolupament personal, i d’equip. Treballa en àmbits com el de teràpies holísticas, esportiu, empresarial i acadèmic. Investigadora i autora d’articles científics a l’àrea de l’esport i salut.
Núria Martínez Torres

Núria Martínez Torres

L´any 2002 vaig descobrir la dansa oriental i va ser la revolució. Vaig deixar la meva feina estable i hem vaig llençar de ple en la dansa i el moviment, tant la vesant terapèutica com la artística. Durant mes de 12 anys la Dansa del Ventre ha sigut la via per poder estar amb grups de dones ballant, gaudint , compartint i acompanyant el nostre autodescobriment a traves d´aquests moviments ondulants, percutius que la dansa del ventre ens ofereix a mes de profunditzar en les reunions i cercles de  dones que ballen. A MÒUU, estaré compartint amb tots vosaltres un espai per despertar i descobrir la energia creativa, el femení desconegut que hi ha dins nostre. En la pre-concepció , l´embaràs i el post-part, la dansa del ventre, les danses per dones i entre dones, en ajudaran a connectar-nos amb el nostre poder intern i a gaudir dels canvis que es produeixen en aquesta fase vital de la nostra vida. Ballar femení. Ballar la Unitat. Trobar el nostre camí. Confiar. Sentir el que som, moure allò que sentim. Despertar la intuïció a través del cos.
Teresa Tendero

Teresa Tendero

Escriptora, narradora, comunicadora. Facilitadora de Biodansa Sistema Rolando Toro, per la International Biocentric Foundation (IBF), núm. de col·legiada: BAR0823. Post-grau en Neurociència aplicada a la Biodansa per la IBF. Especialitzada en Biodansa Social i Biodansa Aquàtica. Educadora Biocèntrica per la Universidade Biocêntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil. Traductora del portuguès al castellà del llibre Educación Biocéntrica: Ciencia, Arte, Mística, Amor y Transformación, de Ruth Cavalcante, Cezar Wagner (creadors de l’Educació Biocèntrica).

www.universbiocentric.wordpress.com

Agustina Rico

Agustina Rico

Advocada, especialitzada en Dret i Maternitat i Llicenciada en Criminologia.

 

Porto exercint l’advocacia des de l’any 2004 i el 2017 vaig crear el projecte Mama Legal, en el que ofereixo assessorament personalitzat, acompanyament durant l’exercici dels teus drets i si cal a la meva intervenció judicial, aportant coneixement legal, seguretat, tranquil·litat i sobretot el poder per decidir lliurement sobre la base del que per dret et correspon, sense por a sentir-te enganyada i sense haver de renunciar al que us mereixeu la teva família i tu.

 

Donar a conèixer els Drets que tenim durant l’embaràs, el part, la maternitat i la infància dels nostres fills.

Així com separacions i divorcis respectuosos vetllant pel benestar dels nostres fills i tractant d’arribar a un bon enteniment entre els pares.

 

Sóc mare de dos nens i tant la meva experiència personal com professional m’han portat fins aquí, perquè els meus drets també han estat vulnerats en moments importants de la meva vida per desconeixement, per por d’exigir-los i per falta de valor i empoderament.

 

També sóc professora a Escuela Bitacoras amb el curs on line “Derechos y Maternidad” sobre els Drets Laborals que tenim durant la maternitat i la paternitat.

www.mamalegal.com

Mireia Valls

Mireia Valls

Fisioterapeuta especialitzada en la salut de la dona, i, especialment, durant el període de la maternitat.

Al 2005 vaig finalitzar la diplomatura de fisioteràpia, i al mateix any vaig endinsar-me en l’especialitat del sòl pelvià i dels hipopressius, i finalment, en la fisiologia del naixement. M’he format en diversos cursos de fisioteràpia, i he anat carregant el sac de tècniques i comprensió corporal. Posteriorment, vaig decidir ampliar el meu camp de formació. I certament, he trobat eines sorprenents. La kinesiologia (Touch for Health), el Chi Nei Tsang (massatge dels òrgans interns) i compartir espai i coneixements amb la Catherine Béchart (osteòpata sanadora francesa i creadora de la pel·lícula documental Loba) ajuden a connectar-se amb una mateixa, amb el seu cos i el seu jardí interior. D’aquesta manera l’acompanyament que faig permet mirar-se, observar-se, escoltar-se i permetre ser el què és. Un treball profund que neix des d’un simple objectiu.

Feliç de poder treballar i oferir el què m’agrada, i agraïda de totes les persones  que m’ajuden a fer-ho possible.

www.sommares.com

Lidia Valbuena

Lidia Valbuena

Sóc artista plàstica i, artterapeuta.

Treballo amb la infància, i l’adolescència, acollint també als pares i a les mares, i treballant el vincle afectiu i relacional, partint sempre de la visió del pediatra i psicoanalista D. Winnicott, i la teoria sobre l’objecte transicional.

El meu mitjà de comunicació són els llenguatges artístics, com el dibuix, la pintura, la escultura, el disseny i, l’escriptura, aquests em serveixen per expressar i posar en una situació constant allò que es mou en el nostre interior; els desitjos, les emocions, les preferències, els rebutjos, etcètera, i la realitat externa.

www.lidiavalbuena.com

www.tocaboires.com

Chiqui Carretero

Chiqui Carretero

Sóc Especialista en Feng Shui i acupuntura de la Terra. Em vaig formar així mateix en astrologia, Teràpia de la Veu i Coach Vibracional (CRP). Com tot això em portava de nou a la meva pròpia ment i als meus propis laberints, ara segueixo la meva formació amb les tècniques de Joe Dispenza i la física quàntica per poder crear la vida que vull, qui vull ser. Sóc una apassionada de la vida, que dedico per complet no als coneixements sinó a comprendre i realitzar en mi L’Esperit que portem dins, aquell que ens permet maravillarnos amb el misteri de la vida, i comprendre què som més enllà de la matèria, els programes adquirits i els condicionaments socials. És des d’aquí que comparteixo la meva labor perquè tots puguem ser més feliços i més lliures.

www.rhcuantico.com

Teresa Llisterri

Teresa Llisterri

Em dedico a la nutrició desde una visió holística i integrant escoles com la Medicina Xinesa, la alimentació energética de la Montse Bradford, la macrobiòtica o l´higienisme. Crec en la alimentació com a eina de salut i la utilitzo a consulta personalitzant al màxim per a optimitzar resultats.

Soc terapeuta acreditada en Nutrició, Kinesiología, Par Biomagnètic i Shiatsu Zen.

www.teresallisterri.com

Esther Pérez Martínez

Esther Pérez Martínez

Em podria definir com una dona curiosa pels processos naturals i enamorada de la màgia de la vida. La meva formació està enfocada sempre a l’acompanyament de processos de vida. Titulada en educació infantil, Diplomada en Logopèdia i màster en Neurologopedia.

Formada com a doula con-ciencia, reflexologia per l’embaràs, tècnica metamòrfica i acompanyant de ioga per l’embaràs i la criança.

La meva maternitat em va oferir el regal més gran de la meva vida,  i al transitar-ho vaig poder comprovar a través de la meva pell tot allò en lo que creia abans, per intuïció i per inspiració de les dones sàvies que m’envolten.

La Placenta va ser un gran descobriment al meu primer part, va ser la millor companya per la meva filla en la seva primera hora de vida i meva ,en el meu puerperi. Tot el que vaig descobrir em va portar a investigar molt més  i des d’aquell moment vaig començar el meu camí com acompanyament de la Placenta en un nou naixement.

Des d’aleshores faig tallers informatius, cursos a professionals i l’acompanyament  de la Placenta amb la família.

L’acompanyament amb la Placenta el faig des de el primer contacte amb la família, amb tota la informació que precisin tant a nivell científic , pràctic, de seguretat, legal pel lliurament de la placenta a l’hospital, com emocional i logístic. Les elaboracions es fan al domicili de la família, amb material esterilitzat i amb les pautes de transport i conservació de la Placenta.

Tinc molt present que la Placenta es la gran desconeguda  i això m’inspira a continuar compartint el regal que és per un naixement respectat i un puerperi sà.

Estic formada i certificada en Encapsulació de Placenta per Placenta Benefits EEUU.

www.poderosaoxitocina.wordpress.com

www.placentama.com

Alba Sagarra

Alba Sagarra

Sóc ballarina, psicòloga, terapeuta corporal, Shiatsu Moviment.Practitioner BFRP i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra. Professora de Laboratorio m’he format amb Jessica Walker (teatre experimental). Facilitadora de La Voz Que Sana (LVQS©mrm) i per Myrna Renaud.

D’ànima ballarina, la meva pràctica regular de dansa s’inicia de la mà de la Dansa Lliure Malkovsky a finals dels 90. Posteriorment entro en contacte amb els 5 ritmes de Gabrielle Roth, una de les principals fonts inspiradores del  seu treball corporal.

Entenc el moviment i la dansa com una eina de creixement personal.

www.movimentessencial.blogspot.com.es