Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/29/d495357986/htdocs/wsb7485302101/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Qui som | Mòuu autosupera't

Treballem per fer de la vida el teu somni

El Centre Mòuu neix amb l’objectiu d’atendre nadons, embarassades, nens, joves i adults per millorar la seva qualitat de vida i potenciar l’autoconeixement.

Per fer-ho treballem desde la neuropsicologia, utilitzant tècniques complementaries de Kinesiologia: Touch for Health, Cercles de Visió, Edu-K, OBO, Toc Zen, Blocs d’aprenentatge basat en el moviment, Mètode NACES, Brain Gym i Teràpia de moviments rítmics.

Marina Areny Balagueró és Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Ha realitzat màsters en neurociències, neuropsicologia i neurologia de la conducta, investigació en psicologia clínica i de la salut i s’ha especialitzat en neuropsicologia infantil.

Per altra banda ha realitzat formacions complementaries en Kinesiologia (Touch for Healt), Terapia de moviments rítmics, Activitats per la construcció de l’estructura interna i és instructora de Brain Gym.

Sinergies amb nosaltres

Mireia Valls

Mireia Valls

Soc fisioterapeuta des del 2005 i com a tal, em dedico a la sanació del cos. Durant tots aquests anys he anat estudiant per augmentar el meu coneixement, però no  vaig sentir realment un canvi fins farà uns dos anys. A dia d’avui, concebo la fisioteràpia, no com una eina externa que soluciona un problema, sinó com una eina que acompanya el procés de cada persona.

Gràcies a formacions complementàries, diferents a les de fisioteràpia, i a tot el treball intern personal que estic duent a terme, m’han ajudat a veure els símptomes com a possibilitats de creixement.

La meva trajectòria com a professional sanitària m’ha permès descobrir i obrir una porta cada vegada més profunda a les meves mans, que em facilita, si la persona així ho desitja (conscient o inconscientment) a escoltar tot allò que els teixits del cos amaguen, i amb les diferents tècniques, ajudar a la transformació.

Per mi té molta importància rebre i veure a cada persona com un tot, molt més enllà que el simple aspecte físic; social, emocional, mental, nutricional, ancestral, entorn, economia, etc. Tots i cada un d’ells tindrà un ressò en la salut corporal de la persona, i la memòria cel·lular enregistrarà aquelles experiències que més connotació emocional hagin tingut.

Al llarg d’aquests anys, he ajuntat diverses tècniques, que inclou des de la mateixa fisioteràpia (que sento que és un eina molt poderosa per tenir coneixement del cos i del seu funcionament), el Chi Nei Tsang (massatge dels òrgans interns, provinent del TAO, o el què és el mateix, la filosofia medicinal xinesa, i que per tant, contempla la part energètica), la kinesiologia, l’escolta de teixits, el treball fascial, l’eutonia, el chi kung, les flors de Bach, les meditacions, les tècniques ancestrals de les parteres com és el rebozo, la sobada i el ritual de la Cerrada i el treball psicosomàtic.

Tot això m’ha dut a la conclusió que cada un de nosaltres té la seva pròpia medicina interna. Que el cos ens envia missatges per poder parar, contemplar-lo i escoltar-lo. Que ni els problemes ni les solucions venen de fora, sinó de dins nostre. Per tant, la meva dedicació vocacional es basa en acompanyar a les persones per establir de nou la connexió interna, a recordar els ritmes biològics naturals, a escoltar, a tenir eines i recursos… en definitiva, a despertar la saviesa de cadascú. I a convidar a iniciar un camí, més llarg o més curt, cap a l’harmonia. I gaudir d’aquest trajecte. I sempre, sempre, amb consciència que és la persona qui té la total responsabilitat (o poder) del seu procés.

www.sommares.com