Biodansa des de la pre-concepció fins families amb criatures de 7 anys

04/02/2018 | Sin categorizar

La proposta d’oferir un espai de Biodansa des de la pre-concepció a totes les formes de família amb criatures fins a 7 anys, sorgeix de la nostàlgia d’afecte en la comunitat humana.

 

El món en el que vivim ens ha impulsat a un individualisme malaltís que obstaculitza l’expressió natural de l’amor. Malgrat la dificultat, pares, mares i educadors/es en general, seguim creient amb l’amabilitat, el respecte, l’escolta, el no-judici, l’alegria, la germanor, la solidaritat, i altres valors en la línia que considerem imprescindibles per la convivència humana i amb la Mare Terra.

És per això que aquests tallers estan enfocats a viure la vivència de comunitat nodridora en Cercle d’Afectes des de la mateixa pre-concepció fins als 7 anys de les criatures, perquè considerem que és en comunitat on podem créixer i desenvolupar els nostres potencials, nodrir-nos i cultivar la germanor, honrar la nostra singularitat dansant i cantant el sentiment de pertinença a la vida.

Tots i totes podem aprendre moltes coses juntes i junts, per que dins de cadascuna de nosaltres, hi ha la clau de la verdadera felicitat. L’alegria, com a expressió de la felicitat, no coneix fronteres d’edat, ni de sexe ni de cap tipus; tots i totes sabem allò que ens provoca alegria, més enllà de les possessions materials que es compren amb diner.

Des del Principi Biocèntric, base conceptual de la Biodasa, sabem que només la singularitat i la diversitat pot donar una col·lectivitat rica, pròspera i saludable, tal i com volem pels nostres fills i les generacions futures. Per això, totes les propostes de Biodansa tenen l’objectiu de potenciar l’alegria de viure i de Ser en el món.

Viure la comunitat humana des de la pre-concepció fins als 7 anys de les criatures en Biodansa, facilita l’aprenentatge-desenvolupament que es genera quan estem junts uns amb altres, construint el món que volem.

 

Sessions dissabte al matí de 10,30 a 12,30h un cop al mes de març a juliol 2018.
Dates previstes: 10 de març, 7 d’abril, 5 de maig, 2 de juny i 7 de juliol (cada taller és independent de l’altre, tot i que es recomana fer totes les sessions per arribar a un major aprofundiment).

Preu per taller: 25€/persona, 40€ parella. Els/les menuts/des no pagant.